Baggrund

Jeg hedder Uraiwan "Lek" Supangkasaen og er født i Thailand i 1954. Jeg kom til Danmark i 1980 inviteret af min danske forlovede, og blev gift i Danmark. Boede efterfølgende i Bogense i nogle år.

I 1986 flyttede jeg i forbindelse med min skilsmisse til Odense, hvor jeg siden 1994 har boet sammen med min datter i Skt. Klemens, en sydlig forstad til Odense.

Min skoleuddannelse i Thailand svarer til en almindelig dansk folkeskole-uddannelse. 

Jeg har haft forskellige job bl.a. som piccoline på OUH, pædagogmedhjælper samt tolk. Sideløbende har jeg taget en del kurser blandt andet i samfundsfag, psykologi, filosofi, historie, naturfag og pædagogik. Senere læste jeg arbejdsmarkedsforhold samt tog et kursus i virksomheds-administration.
Jeg deltog i 2002 i Ramsdals kursus i ledelses udvikling.
I forbindelse med at jeg i en periode lavede thailandsk mad, tog jeg et levnedsmiddel-kursus.

Jeg har siden min ungdom været meget interesseret i politik og samfundsforhold. Især har miljø og sociale vilkår min store bevågen-hed.

Derfor har jeg nu stiftet et nyt parti, KERNEPARTIET. Herigennem vil jeg gerne medvirke til at støtte en dagsorden omkring samfundsspørgsmål, samt at medvirke til at afgøre de ting der er relevante for samfundsudviklingen.

Hvis du deler KERNEPARTIET's meninger, inviterer vi dig hermed til at melde dig ind i vores parti. Se mulighederne for at kontakte partiet på Kontakt - siden.
Med venlig hilsen

Uraiwan "Lek" Supangkasaen

www.kernepartiet.dk